Wüsthof blok s noži Classic 12 dílů
Kód: 1090171203Související produkty
Detailní popis produktu
12 dílná sada kvalitních kovaných nožů Vám pokryje veškerou potřebu v moderní kuchyni. Špalek z kvalitního jasanového dřeva bude dominantou Vaší kuchyně.
ŘADA: Classic (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: kovaný - přesné kování z jediného polotovaru ocelového masivu a konstrukcí fulltang
DÉLKA OSTŘÍ: 8, 10, 14, 23, 23, 17, 20, 14, 16, nůžky 21 cm, ocílka 23 cm, vidlička 16 cm,
OCEL: X50CrMo15
TVRDOST OCELI: 58 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: dárková krabice
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)
CLASSIC
- profesionální kovaný nůž z jednoho kusu kvalitní oceli
- klasická ergonomická rukojeť pro jistý úchop nože
- tři kvalitní nýty pro pevné spojení nože jako celku
- klasická série nožů Wüsthof Dreizack
SLOŽENÍ SADY:
- nůž na zeleninu 8 cm 4000: je velmi praktickým pomocníkem do kuchyně. Díky malé velikosti a kratší čepeli výborně padne do ruky. To ho předurčuje k drobnějším pracem převážně se zeleninou, ovocem, kde potřeba dostatek citu
- nůž špikovací 10 cm 4066/10: má krátkou rovnou čepel umožňující čistou práci. Také je ideální pro krájení , čištění a dekoraci ovoce a zeleniny
- nůž nakrajovací 14 cm 4110: vhodný na krájení pečiva, tvrdých salámů i rajčat. Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře padne do ruky a tím Vám ulehčí práci.
- nůž na chleba 23 cm 4152: ideální nůž na chléb s dvojitým ostřím. Nůž má dvojnásobný počet zubů, který zajistí krásný řez bez trhání. Lze použít i na drobné pečivo
- nůž na šunku 23 cm 4522/23: nízký praktický nůž na šunku, slouží díky jemnému ostří ke krájení kuřecích prsíček, pečeně, masa, syrové čí vařené šunky. Optimální délka čepele bývá pro běžného uživatele 12 - 20 cm, ale výrobci jsou nabízeny až do délky 32 cm
- nůž Santoku 17 cm 4183: je ideální pro nejjemnější krájení v kuchyni. Vybrání v čepeli zabraňuje přilepení krájených plátků k čepeli nože
- nůž kuchařský 20 cm 4582/20: nepostradatelný vysoký kuchařský nůž, bez kterého nemůže být žádná kvalitní kuchyně. Krájení všech druhů jídla s dokonalým vyvážením pro ruku
- nůž vykosťovací 14 cm 4602: ideální nástroj pro oddělení kostí nebo kůže od masa. Potřebujete kvalitně vykostit plecko, kýtu nebo pouze kuře? Tento typ nože bude vždy připraven k splnění úkolu
- vidlička na maso 16 cm 4410/16: vhodná k napichování a obracení pečených i smažených mas, vhodná je též k servírování. Skvěle se bude hodit při letním grilování
- sekáček 16 cm 4680/16: vysoce kvalitní nerezová ocel 3,5 mm silná, tato velká a těžká čepel se používá k rozdělení kostí. Pohodlná a bezpečná manipulace
- nůžky kuchyňské 21 cm 5558: když je třeba nastříhat čerstvé bylinky, ustříhnout květiny, stříhat papír či provázky, jsou kuchyňské nůžky nezbytnými pomocníky v každé kuchyni
- ocílka kulatá 23 cm 4465/23: pro snadné srovnání nožů, tvrdost 65 HRC
- blok na nože 7247: kvalitní blok na nože z jasanového dřeva, rozměry: 29 cm x 15 cm x 24 cm (dxšxv)
To nejlepší, co z výroby firmy Wüsthof Dreizack můžete dostat je kovaný nůž, který svými parametry uspokojí každého uživatele. Vyjímečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. K výrobě je použita chrom molybdenová ocel ( X 50 Cr Mo 15), která spojuje poždované vlastnosti nože jako jsou odolnost proti agresivním potravinám, ostrost nože a udržení ostrosti.
Nože jsou vykovány z jediného kusu této kvalitní oceli.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Továrna Wüsthof Dreizackwerk Solingen Solingen je německé město, jenž je sídlem mnoha renomovaných nožířství, kterým dominuje právě firma Ed. Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pokud se rozhodnete pro originální nožířský výrobek ze Solingenu, vyvarujte se výrobkům, u kterých Vám prodejce jasně neprokáže jeho původ. Mnoho nožů na trhu nese označení „Solingen“, které samo o sobě nic neznamená. Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. Těmto problémům se vyvarujete při nákupu originálních nožířských výrobků Wüsthof Dreizack.
O nožích
Již od dávných věků byl nůž jedním z nejpoužívanějších předmětů denní potřeby. V dnešní době je potřeba takového nástroje zdánlivě odsunuta do pozadí, ale stále se jedná o nepoužívanější nástroj ve Vaší kuchyni. Není to ani mixér, fritovací hrnec, zázračný kráječ či jiná vymoženost, která má zvýšit hodnotu vaší kuchyně a usnadnit Vám život, ale právě nůž, bez kterého to v kuchyni prostě nejde a nikdy nepůjde. Ještě dnes jsou v mnoha domácnostech používány nože a nůžky, které byly vyrobeny v první polovině dvacátého století právě v Soligenu a pouze vysoká kvalita použitého materiálu a jeho zpracování a alespoň minimální péče jejich majitelů to umožňují. Mnohé z nich vyrobila firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen.