Kanetsune Kiji
Kód: KB-239Související produkty
Detailní popis produktu
Kiji meens "pheasant". This is the knife especially designed for disconnecting animal's head and is called "Atama-otoshi" in Japan (means disconnecting heads in Japanese.) If you butcher your own animal you will want a knife that can easily perform the task of the field dressing. Kanetsune hunting knives are made by Japanese high carbon steel that will meet the needs of professional hunters. Each knife comes with a black Nylon scabbard that can be attached to your belt.
Délka čepele: : 5.9" (150mm)?
OVERALL LENGTH : 10.2" (260mm)
BLADE STEEL : SKD12
HRC : 60-61
Tloušťka čepele : 2mm
HANDLE : Rose Wood
WEIGHT : 130g (4.6oz.)
SHEATH : Nylon
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože s pevnou čepelí |
---|---|
Materiál čepele: | Carbon Steel / uhlíkatá ocel |
Délka čepele: | 15 až 20 cm |
Materiál rukojeti: | dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan