Kanetsune Tomato Knife
Loading...

Kanetsune Tomato Knife

Kód: KC-093
Neohodnoceno
Značka: Kanetsune
395 Kč
Dodáme přibližně za 20 dní

Detailní informace

Pro přidání klikněte na tlačítko "Do košíku"

Detailní popis produktu

Jemně zoubkovaná čepel pro pohodlné řezání, hlavně pro porcování rajčat, lilku a podobné zeleniny a ovoce.
Celková délka. 20,5 cm
Délka čepele: 10,5 cm
Ocel:420J2 nerez
Rukojeť: překližka
Hmotnost: 25 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

kanetsune

Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.

V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.

Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!

Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.

V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan