Due Cigni nůž na chleba Florence 20cm
Kód: 2C 671/20Související produkty
Detailní popis produktu
Zoubkovaný nůž na pečivo je určen pro krájení chleba, ale i baget a dalšího pečiva větších rozměrů. Zoubky jsou v tomto případě velmi účinné, nůž se do čerstvých křupavých produktů "neboří" a výsledkem je rovnoměrný řez. Zubaté ostří navíc vydrží velmi dlouho ostré.
ŘADA: Florence (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: kovaný - přesné kování z jediného polotovaru ocelového masivu a konstrukcí fulltang
DÉLKA OSTŘÍ: 20 cm
OCEL: X50Cr15Mov
TVRDOST OCELI: 57 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: ochranný obal
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože na pečivo |
---|---|
Materiál čepele: | nerez |
Délka čepele: | 16 až 20 cm |
Modelová řada: | Due Cigni Florence |
Zpracování: | Kované |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.