Detailní popis produktu
S tímto nožem snadno nakrájíte rajčata, ovoce i sendviče.
・Zostřená čepel se zvláštní pozorností věnovanou detailům, na kterou byla použita nerezová ocel DSR-1K6.
・Zoubkovaná čepel pevně zachytí rajčata, ovoce a sýr, sendvič a čistě je nakrájí.
・Snadno nakrájíte i tvrdé pečivo, jako je bageta apod.
・Zaoblená špička nože je užitečná pro roztírání džemu nebo másla pomocí boční strany čepele.
Jedná se o jednoduchý design, vysokou kvalitu a uživatelskou přívětivost pro každodenní použití.
Délka čepele : 11 cm
Celková délka : 22,5 cm
Síla čepele : 1,2 mm
Ocel: DSR-1K6 stainless steel
Tvrdost : 57±1,0
Váha : 40 g
Rukojeť : plywood/překližka (světle hnědá barva)
Made in Japan
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské nože |
---|---|
Materiál čepele: | nerez JAPAN |
Délka čepele: | 10 až 15 cm |
Materiál rukojeti: | dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan