Samura Arny Asian Chef's knife 21 cm
Kód: SNY040Související produkty
Detailní popis produktu
Kreativita, řemeslná zručnost a zkušenosti se spojily, aby uspokojily poptávku po všestrannosti, která u tradičních modelů není k dispozici. Řada ARNY obsahuje nože připomínající asijské kuchařské nože, ale vyznačuje se ostřím, které předčí všechny tradiční kuchařské nože. Každý nůž má speciální protiskluzovou rukojeť z termoplastického elastomeru (TPE). Rafinovaná kombinace vysoce kvalitního plastu a pryže zlepšuje celkový úchop a umožňuje, aby rukojeť zůstala pevně a pohodlně v dlani, což je při používání těžkého kuchyňského náčiní zásadní. Charismatický design odpovídajících rukojetí se navíc snoubí s povrchovou úpravou Stonewash čepelí, takže každý nůž je sám o sobě mistrovským dílem. Lehké a všestranné nože ARNY jsou univerzální nástroje, které umí také tlouct, drtit, sekat a kopat. Řada ARNY je balena v bezpečném dárkovém balení, které váš nástroj chrání.
Kvalitní čínský nůž ze série ARNY Vám zpříjemní práci ve Vaší kuchyni. Nůž je vhodný ke krájení potravin na nudličky a tenké plátky.
ŘADA: Arny
KONSTRUKCE NOŽE: lisovaný
DÉLKA OSTŘÍ: 21 cm
OCEL: AUS-8
TVRDOST OCELI: 58-59 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: TPE, polymer
BALENÍ: krabička
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ve společnosti Samura se řídí jasnou vizí: dosáhnout ideálního spojení tradičního japonského mistrovství, evropské stálosti a jedinečné kreativity.
Samura začala v roce 2003 jako rodinný podnik vedený zakladatelem, uznávaným designérem a inženýrem Alexem Yakovlevem, který stále ručně skicuje každý koncept. Alex, posedlý přesností, investuje nespočet hodin do toho, aby vše, co nese jméno Samura, zaručovalo zákazníkům nesrovnatelnou kvalitu, stálou ostrost a jedinečnou estetiku. A přestože společnost rozkvetla ve významnou tržní sílu, stále se vše jako rodinný obchod: devadesát procent výrobního procesu probíhá ručně.
Tam, kde ostatní výrobci snižují náklady, Samura věří, že vyšší kalibr vyžaduje větší investici. Proto jsou nože Samura vyráběny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58-61 HRC. Nože jsou pak broušeny pod jedinečným úhlem 17 stupňů a mnoho sérií prochází ručním konvexním broušením. Ačkoli je to mnohem nákladnější a časově náročnější proces, výrobce chce, aby nože perfektně řezaly. Samura byla také první značkou, která zavedla sériovou výrobu "stonewash", díky níž má každá čepel nepřilnavý povrch, který zajišťuje snadné řezání.
Všechny rukojeti jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a každý nůž Samura je před zabalením ručně nabroušen na brusném kameni.
Motto: zákazník je zkrátka naše publikum a my usilujeme o ovace. Soupeříme pouze sami se sebou a svou neukojitelnou touhou najít dokonalý nůž pro vaše uznávané, úspěšné, nebo dokonce začínající kulinářské zájmy. Zveme vás, abyste se seznámili s našimi špičkovými noži.