Unagi-Saki 110mm Nagoya-Gata type "Kuro-Uchi"finished
Kód: KC-566Související produkty
Detailní popis produktu
Vysoce kvalitní kuchyňský nůž Unagi-Saki (Single Bevel Grind) v japonském stylu pro profesionální použití. Jádro ostří je vyrobeno z Hitachi White Steel # 3 svařeného měkkou žehličkou pro vysoký řezný výkon.
Délka čepele: 110 mm
Ocel: White steel #3 core / Soft iron
Tvrdost: 60-61 HRC
Rukojeť: dřevo Magnolia
Vhodné pouzdro není k dispozici
Made in Japan, Seki City
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan