Samura KAIJU nůž na ovoce a zeleninu 78 mm
Kód: SKJ0011Související produkty
Detailní popis produktu
Skloubení kladívkovaných čepelí s "měsíčním" povrchem a rukojetí z Pakkawood v sobě spojuje styl a podstatu KAIJU.
Jednovrstvé čepele z oceli AUS-8 (58 HRC) odolávají oxidaci a udržují si perfektní ostrost déle než běžné čepele. Unikátní kladívková čepel má na svém povrchu drobné krátery, které zvyšují její nepřilnavost.
Rukojeť z Pakkawood navíc odolává vlhkosti i zápachu.
Řada: KAIJU
Délka čepele: 78 mm
Celková délka: 184 mm
Ocel čepele: AUS-8 nerez
Tvrdost v HRC: 58-59
Rukojeť: Pakkawood
Hmotnost: 63 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské kuchyňské nože |
---|---|
Materiál čepele: | nerez JAPAN |
Délka čepele: | 7 až 8 cm |
Materiál rukojeti: | dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ve společnosti Samura se řídí jasnou vizí: dosáhnout ideálního spojení tradičního japonského mistrovství, evropské stálosti a jedinečné kreativity.
Samura začala v roce 2003 jako rodinný podnik vedený zakladatelem, uznávaným designérem a inženýrem Alexem Yakovlevem, který stále ručně skicuje každý koncept. Alex, posedlý přesností, investuje nespočet hodin do toho, aby vše, co nese jméno Samura, zaručovalo zákazníkům nesrovnatelnou kvalitu, stálou ostrost a jedinečnou estetiku. A přestože společnost rozkvetla ve významnou tržní sílu, stále se vše jako rodinný obchod: devadesát procent výrobního procesu probíhá ručně.
Tam, kde ostatní výrobci snižují náklady, Samura věří, že vyšší kalibr vyžaduje větší investici. Proto jsou nože Samura vyráběny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58-61 HRC. Nože jsou pak broušeny pod jedinečným úhlem 17 stupňů a mnoho sérií prochází ručním konvexním broušením. Ačkoli je to mnohem nákladnější a časově náročnější proces, výrobce chce, aby nože perfektně řezaly. Samura byla také první značkou, která zavedla sériovou výrobu "stonewash", díky níž má každá čepel nepřilnavý povrch, který zajišťuje snadné řezání.
Všechny rukojeti jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a každý nůž Samura je před zabalením ručně nabroušen na brusném kameni.
Motto: zákazník je zkrátka naše publikum a my usilujeme o ovace. Soupeříme pouze sami se sebou a svou neukojitelnou touhou najít dokonalý nůž pro vaše uznávané, úspěšné, nebo dokonce začínající kulinářské zájmy. Zveme vás, abyste se seznámili s našimi špičkovými noži.