Kanetsune Nakiri 160mm
Kód: KC-149Související produkty
Detailní popis produktu
Japonský nůž Kanetsune nakiri je vhodný na zeleninu. Čepel je vyrobena z Takefu Shiro-2 z vysoce uhlíkové oceli, jádro čepele je vložené mezi nerezovou ocel SUS410 která zajišťuje vysokou ostrost. Vysoce uhlíková čepel je velice tvrdá a křehká, proto nůž není vhodný na sekání mohl by se vylomit zub
Délka čepele: 165 mm (6.49 ")
Celková délka: 290 mm (11.41 ")
Ocel čepele: Takefu Shiro2 High Carbon Steel jádro/ SUS410 Stainless Steel
Tvrdost v HRC: 61
Tloušťka čepele: 1.8 mm
Rukojeť: hnědé barevné vrstvené dřevo / nerez
Hmotnost: 175 g (6.17 oz)
Vhodné pouzdro: není k dispozici
Made in Japan, Seki City
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan