Kanetsune Nakiri 160mm
Kód: KC-149Související produkty
Detailní popis produktu
Japonský nůž Kanetsune nakiri je vhodný na zeleninu. Čepel je vyrobena z Takefu Shiro-2 z vysoce uhlíkové oceli, jádro čepele je vložené mezi nerezovou ocel SUS410 která zajišťuje vysokou ostrost. Vysoce uhlíková čepel je velice tvrdá a křehká, proto nůž není vhodný na sekání mohl by se vylomit zub
Délka čepele: 165 mm (6.49 ")
Celková délka: 290 mm (11.41 ")
Ocel čepele: Takefu Shiro2 High Carbon Steel jádro/ SUS410 Stainless Steel
Tvrdost v HRC: 61
Tloušťka čepele: 1.8 mm
Rukojeť: hnědé barevné vrstvené dřevo / nerez
Hmotnost: 175 g (6.17 oz)
Vhodné pouzdro: není k dispozici
Made in Japan, Seki City

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Úžasné nože s historií více než 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Město Seki, Město listí, je domovem největšího počtu japonských výrobců mečů a nožů v celém Japonsku. Toto nenapodobitelné řemeslo praktikují po staletí a předávají tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci. Dnes se tyto nádherné nože a meče vyvážejí do celého světa a ocel VG-10 se stala známou také díky nožířské firmě Spyderco. Vyrobeno v Japonsku
| Výrobní společnost : | Kawamura Cutlery (Seki, Japan) |
|---|
