Kanetsune Santoku 165 mm
Kód: KC-462Související produkty
Detailní popis produktu
Nůž Santoku
Délka čepele: 165 mm
Celková délka: 305 mm
Šířka čepele: 1 mm
Váha: 120g
Ocel: BlueSteel#2 jádro / damašek 11 vrstev
Tvrdost: 61 - 62 HRC
Rukojeť: červené dřevo
Made in Japan
TEST JAPONSKÉHO NOŽE:
Zde si můžete přečíst uživatelskou recenzi pro japonský nůž KC-462
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské kuchyňské nože |
---|---|
Materiál čepele: | blue steel |
Materiál rukojeti: | dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan