Kanetsune Red Sandalwood Deba 160mm
Kód: KC-412Související produkty
Detailní popis produktu
Deba je typ japonského kuchyňského nože. Obvykle se Deba využívá pro zaříznutí rybí hlavy nebo oddělení páteře. Někdy se používá i pro vykoštění kuřete. A často na sekání malých kostí.
Délka čepele: 165 mm (6.5 "), jednostranně broušené ostří
Ocel čepele: White Steel jádro / Damašek 11 vrstev
Tvrdost v HRC: 60
Rukojeť: Traditional D-Shaped Red Sandalwood / černé vrstvené dřevo
Vhodné pouzdro: KC-620 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan