Kanetsune Namishibuki Wa-Santoku 180mm Damascus bez Pouzdra
Kód: KC-843Související produkty
Detailní popis produktu
Název série „Namishibuki“ znamená v japonštině vlnění vody, neboť atraktivní černá damašková čepel vypadá jako vlnění oceánu. Tato čepel se skládá ze 101 vrstev damašku a jádra z vysokorychlostní práškové oceli o tvrdosti 61 ± 0,5 HRC.
Tu nejlepší ostrost dodává team super kvalifikovaných řemeslníků, kteří svojí bezmeznou oddaností vyrábějí kuchyňské nože ve městě Seki. Originalitu dodává tradiční japonská osmiboká rukojeť, jejíž složení je z černého dřeva a červeného prstence z micarty.
Tento nůž se dodává v luxusní dřevěné krabici.
Hrdě vyrobeno ve městě Seki v Japonsku.
Délka čepele: 180 mm (7.09 ")
Celková délka: 318 mm (12.52 ")
Ocel čepele: 101 layers damascus w/ high speed powder steel core
Tvrdost v HRC: 60,5 - 61,5
Rukojeť: black plywood / red micarta ring
Hmotnost: 138gr
Made in Japan, Seki City
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan