Kanetsune Ichizu Wa-Gyutou 210mm
Kód: KC-862Související produkty
Detailní popis produktu
Celková délka: 34,8 cm
Délka čepele: 21 cm
Ocel: 63 vrstev damašku s jádrem z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku
Tvrdost: 59,5 - 60,5 HRC
Rukojeť: červené dřevo
Hmotnost: 140 g
Pouzdro: dřevo magnolia
Made in Japan
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské kuchyňské nože |
---|---|
Materiál čepele: | damašek |
Délka čepele: | 20 až 30 cm |
Materiál rukojeti: | dřevo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan