Kanetsune Gyutou Blue Steel 210mm
Kód: KC-122Související produkty
Detailní popis produktu
Hledáte-li kvalitní, pohodlný a velice výkonný nůž pak zvolte japonský nůž značky Kanetsune. Řezné jádro nože je vyrobeno z japonské oceli Aogami (produkované společností Hitachi Metal) s velmi tvrdým wolframem. Jádro Aogami ochraňuje nerezová ocel SUS410. Tato kombinace je velmi populární volbou pro high-end japonské kuchyňské nože.
Délka čepele: 210 mm (8.3 ")
Celková délka: 335 mm (13.2 ")
Ocel čepele: Blue Steel (Aogami), Hitachi High Carbon Steel Core / 410 Stainless Steel
Tvrdost v HRC: 61-62
Tloušťka čepele: 1.5 mm
Rukojeť: černé vrstvené dřevo / nerez standardní
Hmotnost: 180 g (6.3 oz)
Vhodné pouzdro: není k dispozici
Made in Japan, Seki City
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské kuchyňské nože |
---|---|
Materiál čepele: | blue steel |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan