Detailní popis produktu
Velmi dobře vyvážený kuchyňský nůž santoku s damaškové oceli, která je nejen okrasná, ale také funkční.
V tomto 33 vrstveném japonském damašku, který má řezné jádro z královské japonské oceli VG-10, která se řadí k tomu nejlešímu v nerezové kategorii.
Rukojeť, která skvěle padne do ruky, je nůž velmi dobře vyvážen. Na zpracování kovaného nože je kladena velká péče a nůž je opravdu mistrně vyroben. Čepel nože je ve tvaru santoku, který umožňuje všestranné použití. Postupně se zužující profil od hřbetu nože k ostří zaručuje opravdu vysokou řezivost. Nůž pak prochází porcovanými potravinami opravdu jako po másle. Vysoká kvalita oceli pak umožňuje dlouhotrvající ostrost a velmi snadnou přebrousitelnost do ostří, které je žiletkově ostré. To vše v úhledné, na míru vyrobené papírové dárkové krabičce, inu preciznost je japonskou ctností.
Řady kuchyňských nožů Kanetsune Seki KC-100 a KC-200 jsou vyrobeny z 33-vrstvého damašku s jádrem z japonské oceli VG-10, která poskytuje vynikající řezné vlastnosti. Tento nůž vás až překvapí svou výkonností.
Délka čepele: 180 mm (7.1 ")
Celková délka: 300 mm (11.8 ")
Ocel čepele: VG-10 Stainless Steel jádro / Damašek 33 vrstev
Tvrdost: 60-61 HRC
Tloušťka čepele: 1.8 mm
Rukojeť: černé vrstvené dřevo / nerez standardní
Hmotnost: 168gr
Vhodné pouzdro: KC-613 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City
Podobné produkty








Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan
Související produkty







