Kanetsune Black Gyuto 240mm
Kód: KC-101Související produkty
Detailní popis produktu
Řady kuchyňských nožů Kanetsune Seki jsou vyrobeny z 33-vrstvého damašku s jádrem z japonské oceli VG-10, která poskytuje vynikající řezné vlastnosti.
Délka čepele: 240 mm (9.4 ")
Celková délka: 370 mm (14.6 ")
Ocel čepele: VG-10 Stainless Steel jádro / Damašek 33 vrstev
Tvrdost v HRC: 60-61
Tloušťka čepele: 2 mm
Rukojeť: černé vrstvené dřevo / nerez standardní
Hmotnost: 265 g (9,3 oz)
Vhodné pouzdro: KC-611 (prodej samostatně, není součástí balení)
Made in Japan, Seki City
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Japonské nože s historií dlouhou přes 800 let, KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ! Ať už univerzální santoku, petty, nebo nakiri, ve zpracování s nerezovými ocelemi, SK5, VG1, VG10 nebo s uhlíkatou ocelí, vždy máte jistotu nejvyšší kvality.
V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Pokračují v tomto nenapodobitelném řemeslu již stovky let a dědí tradici klasické japonské výroby mečů z generace na generaci.
Ůžasné nože hrdě vyrobené v Japonsku!
Značka "Kanetsune" byla pojmenována podle slavného mečíře, který existoval v období Muromachi kolem 14.-15. století. Byl znám mnoha samurajům v Japonsku i v zámoří jako jeden z mistrů řemesla, který vyráběl mimořádně ostré a houževnaté katany. Některé z jeho mečů jsou vystaveny v muzeu katan ve městě Seki.
V současné době se tyto vynikající nože vyváží do celého světa. Ocel je zpracována do perfektního, vyváženého obratného nože, který svou ostrostí předčí ostatní. Velmi kvalitní zpracování a dárkové balení nožů Kanetsune, u kterých doslova ochutnáte vysokou ostrost nožů Made in Japan