Wüsthof blok s noži Classic Ikon 6 dílů
Artikelnummer: 1090370601Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Blok s noži řady Classic Ikon nabízí nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli s ergonomickou rukojetí z vysoce kvalitního materiálu. Set v dárkovém balení obsahuje 6 nožů v bloku z krásného jasanového dřeva.
ŘADA: Classic Ikon créme (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: kovaný - přesné kování z jediného polotovaru z ocelového masivu s podložkou a konstrukcí fulltang
DÉLKA OSTŘÍ: 9, 14, 16, 17, 20, 20 cm
OCEL: X50CrMo15
TVRDOST OCELI: 58 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: dárková papírová krabice
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)
SLOŽENÍ SADY:
- nůž na zeleninu 9 cm 4086/09: univerzální nůž vhodný na krájení šalotky, cibule, bylinek a jiné zeleniny
- nůž nakrajovací 14 cm 4126: moderní kovaný nůž vhodný na krájení pečiva, zeleniny a tvrdých salámů. Klasická ergonomická rukojeť pro jistý úchop nože
- nůž na šunku 16 cm 4506/16: nízký praktický nůž na šunku, slouží díky jemnému ostří ke krájení kuřecích prsíček, pečeně, masa, syrové čí vařené šunky. Optimální délka čepele bývá pro běžného uživatele 12 - 20 cm, ale výrobci jsou nabízeny až do délky 32 cm.
- nůž santoku 17 cm 4176: elegantní kovaný nůž santoku je ideální pro nejjemnější krájení v kuchyni. Vybrání v čepeli zabraňuje přilepení krájených plátků k čepeli nože
- nůž na chleba 20 cm 4166/20: kvalitní kovaný nůž na chleba se zubatým ostří si poradí s každou kůrkou a je jedno jestli se jedná o tvrdý nebo měkký chléb, křupavou pečeni nebo kůži ze špeku.Typický nůž na krájení chleba je dlouhý 18-35 cm a poměrné úzký nůž opatřený vlnovitým řezným ostřím, s jehož pomocí lze krájet těsto, oddělovat koláče od plechu i krájet chléb. Je nutno počítat s tím, že při intenzivním používání se i vlnovité a zoubkované ostří časem otupí. Kromě zrna se totiž do mouky vždy dostávají také částečky půdy. Zejména při styku s úlomky křemene se nože velmi rychle opotřebovávají
- nůž kuchyňský 20 cm 4596/20: nepostradatelný vysoký kuchařský nůž, bez kterého nemůže být žádná kvalitní kuchyně. Krájení všech druhů jídla s dokonalým vyvážením pro ruku
- blok na nože 7250: kvalitní blok z jasanového dřeva pojme 6 nožů, slouží také jako ochrana ostří
To nejlepší, co z výroby firmy Wüsthof Dreizack můžete dostat je kovaný nůž, který svými parametry uspokojí každého uživatele. Vyjímečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. K výrobě je použita chrom molybdenová ocel ( X 50 Cr Mo 15), která spojuje poždované vlastnosti nože jako jsou odolnost proti agresivním potravinám, ostrost nože a udržení ostrosti.
Nože jsou vykovány z jediného kusu této kvalitní oceli.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Fabrik Wüsthof Dreizackwerk Solingen Solingen ist eine deutsche Stadt, in der viele renommierte Schneidwarenfabriken ansässig sind, allen voran Ed. Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Wenn Sie sich für ein echtes Solinger Besteck entscheiden, vermeiden Sie Produkte, bei denen der Verkäufer die Herkunft nicht eindeutig nachweisen kann. Viele Messer auf dem Markt tragen die Bezeichnung "Solingen", was an sich nichts bedeutet. Die meisten dieser Produkte sind mehr oder weniger gut verpackte Imitationen. Diese Probleme werden vermieden, wenn Sie Original Wüsthof Dreizack Messerprodukte kaufen.
Über die Messer
Seit dem Altertum ist das Messer einer der am häufigsten verwendeten Alltagsgegenstände. Heute ist die Notwendigkeit eines solchen Geräts scheinbar in den Hintergrund getreten, aber es ist immer noch das am häufigsten verwendete Werkzeug in Ihrer Küche. Es ist nicht einmal der Mixer, die Fritteuse, die Wunderschneidemaschine oder irgendein anderes Gerät, das Ihre Küche aufwerten und Ihnen das Leben erleichtern soll, sondern es ist das Messer, auf das Sie in der Küche einfach nicht verzichten können und auch nie verzichten werden. Messer und Scheren, die in der ersten Hälfte des zwanzigsten Jahrhunderts in Soligen hergestellt wurden, sind auch heute noch in vielen Haushalten in Gebrauch, und nur die hohe Qualität des verwendeten Materials und der Verarbeitung sowie die minimale Sorgfalt ihrer Besitzer machen dies möglich. Viele von ihnen wurden vom Wüsthof Dreizackwerk Solingen hergestellt.