Wir haben über 8000 Messer und anderes Zubehör in unserem Shop auf Lager! Versand ab 8,-EUR!

Wüsthof blok s noži Classic 12 dílů

Artikelnummer: 1090171203
Nicht bewertet
€1 097,87 –5 %
Wüsthof blok s noži Classic 12 dílů
€1 097,87 –5 % €1 042,97
Auf Bestellung, normalerweise 20 Tage

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

12 dílná sada kvalitních kovaných nožů Vám pokryje veškerou potřebu v moderní kuchyni. Špalek z kvalitního jasanového dřeva bude dominantou Vaší kuchyně. 

ŘADA: Classic (kompletní sérii zobrazíte zde)
KONSTRUKCE NOŽE: kovaný - přesné kování z jediného polotovaru ocelového masivu a konstrukcí fulltang
DÉLKA OSTŘÍ: 8, 10, 14, 23, 23, 17, 20, 14, 16, nůžky 21 cm, ocílka 23 cm, vidlička 16 cm, 
OCEL: X50CrMo15
TVRDOST OCELI: 58 HRc
MATERIÁL RUKOJETI: polymer
BALENÍ: dárková krabice
BROUŠENÍ: pro obnovení ostří ocílka, poté klasický kámen nebo brusné systémy Lansky či špičkový KMFS
ZÁRUKA: doživotní (poškození způsobené obvyklým opotřebením, nesprávným použitím nebo zneužitím se na záruku nevztahuje)

CLASSIC
- profesionální kovaný nůž z jednoho kusu kvalitní oceli
- klasická ergonomická rukojeť pro jistý úchop nože
- tři kvalitní nýty pro pevné spojení nože jako celku
- klasická série nožů Wüsthof Dreizack

SLOŽENÍ SADY:
- nůž na zeleninu 8 cm 4000: je velmi praktickým pomocníkem do kuchyně. Díky malé velikosti a kratší čepeli výborně padne do ruky. To ho předurčuje k drobnějším pracem převážně se zeleninou, ovocem, kde potřeba dostatek citu
- nůž špikovací 10 cm 4066/10: má krátkou rovnou čepel umožňující čistou práci. Také je ideální pro krájení , čištění a dekoraci ovoce a zeleniny
- nůž nakrajovací 14 cm 4110: vhodný na krájení pečiva, tvrdých salámů i rajčat. Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře padne do ruky a tím Vám ulehčí práci.
- nůž na chleba 23 cm 4152: ideální nůž na chléb s dvojitým ostřím. Nůž má dvojnásobný počet zubů, který zajistí krásný řez bez trhání. Lze použít i na drobné pečivo
- nůž na šunku 23 cm 4522/23: nízký praktický nůž na šunku, slouží díky jemnému ostří ke krájení kuřecích prsíček, pečeně, masa, syrové čí vařené šunky. Optimální délka čepele bývá pro běžného uživatele 12 - 20 cm, ale výrobci jsou nabízeny až do délky 32 cm
- nůž Santoku 17 cm 4183: je ideální pro nejjemnější krájení v kuchyni. Vybrání v čepeli zabraňuje přilepení krájených plátků k čepeli nože
- nůž kuchařský 20 cm 4582/20: nepostradatelný vysoký kuchařský nůž, bez kterého nemůže být žádná kvalitní kuchyně. Krájení všech druhů jídla s dokonalým vyvážením pro ruku
- nůž vykosťovací 14 cm 4602: ideální nástroj pro oddělení kostí nebo kůže od masa. Potřebujete kvalitně vykostit plecko, kýtu nebo pouze kuře? Tento typ  nože bude vždy připraven k splnění úkolu
- vidlička na maso 16 cm 4410/16: vhodná k napichování a obracení pečených i smažených mas, vhodná je též k servírování. Skvěle se bude hodit při letním grilování
- sekáček 16 cm 4680/16: vysoce kvalitní nerezová ocel 3,5 mm silná, tato velká a těžká čepel se používá k rozdělení kostí. Pohodlná a bezpečná manipulace
- nůžky kuchyňské 21 cm 5558: když je třeba nastříhat čerstvé bylinky, ustříhnout květiny, stříhat papír či provázky, jsou kuchyňské nůžky nezbytnými pomocníky v každé kuchyni
-  ocílka kulatá 23 cm 4465/23: pro snadné srovnání nožů, tvrdost 65 HRC
- blok na nože 7247: kvalitní blok na nože z jasanového dřeva, rozměry: 29 cm x 15 cm x 24 cm (dxšxv)


To nejlepší, co z výroby firmy Wüsthof Dreizack můžete dostat je kovaný nůž, který svými parametry uspokojí každého uživatele. Vyjímečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. K výrobě je použita chrom molybdenová ocel ( X 50 Cr Mo 15), která spojuje poždované vlastnosti nože jako jsou odolnost proti agresivním potravinám, ostrost nože a udržení ostrosti.
Nože jsou vykovány z jediného kusu této kvalitní oceli.

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

WUSTHOF_logo

Fabrik Wüsthof Dreizackwerk Solingen Solingen ist eine deutsche Stadt, in der viele renommierte Schneidwarenfabriken ansässig sind, allen voran Ed. Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Wenn Sie sich für ein echtes Solinger Besteck entscheiden, vermeiden Sie Produkte, bei denen der Verkäufer die Herkunft nicht eindeutig nachweisen kann. Viele Messer auf dem Markt tragen die Bezeichnung "Solingen", was an sich nichts bedeutet. Die meisten dieser Produkte sind mehr oder weniger gut verpackte Imitationen. Diese Probleme werden vermieden, wenn Sie Original Wüsthof Dreizack Messerprodukte kaufen.

Über die Messer
Seit dem Altertum ist das Messer einer der am häufigsten verwendeten Alltagsgegenstände. Heute ist die Notwendigkeit eines solchen Geräts scheinbar in den Hintergrund getreten, aber es ist immer noch das am häufigsten verwendete Werkzeug in Ihrer Küche. Es ist nicht einmal der Mixer, die Fritteuse, die Wunderschneidemaschine oder irgendein anderes Gerät, das Ihre Küche aufwerten und Ihnen das Leben erleichtern soll, sondern es ist das Messer, auf das Sie in der Küche einfach nicht verzichten können und auch nie verzichten werden. Messer und Scheren, die in der ersten Hälfte des zwanzigsten Jahrhunderts in Soligen hergestellt wurden, sind auch heute noch in vielen Haushalten in Gebrauch, und nur die hohe Qualität des verwendeten Materials und der Verarbeitung sowie die minimale Sorgfalt ihrer Besitzer machen dies möglich. Viele von ihnen wurden vom Wüsthof Dreizackwerk Solingen hergestellt.


Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.