Kanetsune Namishibuki Kiritsuke-Gyutou 210mm
Artikelnummer: KC-845Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Název série „Namishibuki“ znamená v japonštině vlnění vody, neboť atraktivní černá damašková čepel vypadá jako vlnění oceánu. Tato čepel se skládá ze 101 vrstev damašku a jádra z vysokorychlostní práškové oceli o tvrdosti 61 ± 0,5 HRC.
Tu nejlepší ostrost dodává team super kvalifikovaných řemeslníků, kteří svojí bezmeznou oddaností vyrábějí kuchyňské nože ve městě Seki. Originalitu dodává tradiční japonská osmiboká rukojeť, jejíž složení je z černého dřeva a červeného prstence z micarty.
Tento nůž se dodává s tradičním japonským krytem "Kuro-Ishime" v luxusní dřevěné krabici.
Hrdě vyrobeno ve městě Seki v Japonsku.
Délka čepele: 210 mm (8.3 ")
Celková délka: 348 mm (13.7 ")
Ocel čepele: 101 layers damascus w/ high speed powder steel core
Tvrdost v HRC: 60,5 - 61,5
Rukojeť: black plywood / red micarta ring
Hmotnost: 140 g (4.94 oz)
Vhodné pouzdro v ceně: Magnolia wood, Japanese traditional "Kuro-Ishime" finished (black painted)
Made in Japan, Seki City
Foto celé řady Namishibuki:
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Erstaunliche Messer mit einer Geschichte von über 800 Jahren, SCHÖN UND EXTREM SCHARF! In Seki City, der Stadt der Blätter, gibt es die meisten japanischen Schwert- und Messermacher in ganz Japan. Sie führen dieses unnachahmliche Handwerk seit Hunderten von Jahren aus und haben die Tradition der klassischen japanischen Schwertschmiedekunst von Generation zu Generation weitergegeben. Heute werden diese exquisiten Messer und Schwerter in die ganze Welt exportiert, und auch der VG-10-Stahl ist dank der Messerfirma Spyderco bekannt geworden. Hergestellt in Japan