Kanetsune Minamo Kaze Kiritsuke-Gyutou 210 mm
Artikelnummer: KC-825Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Název série "Minamo-kaze" znamená v překladu vánek na vodní hladině, tedy krvácení na vodní hladině. Atraktivní matná bílá damašková čepel má 63 vrstev damašku s jádrem z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku (tvrdost 60±0,5 HRC).
Tu nejlepší ostrost dodává team super kvalifikovaných řemeslníků, kteří svojí bezmeznou oddaností vyrábějí kuchyňské nože ve městě Seki.
Originalitu dodává tradiční japonská osmiboká rukojeť složená z červeného dřeva a černého prstence z micarty.
Tento nůž se dodává s tradičním japonským krytem "Aka-Ishime" v luxusní dřevěné krabici.
Hrdě vyrobeno ve městě Seki v Japonsku.
Celková délka: 34,8 cm
Délka čepele: 21 cm
Ocel: 63 vrstev damašku s jádrem z nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíku
Tvrdost: 59,5 - 60,5 HRC
Rukojeť: červené dřevo
Hmotnost: 140 g
Pouzdro: dřevo magnolia
Made in Japan
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Japanische Küchenmesser |
---|---|
Material der Klinge: | damaskus |
Länge der Klinge: | 20 zu 30 cm |
Material des Griffs: | holz |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Erstaunliche Messer mit einer Geschichte von über 800 Jahren, SCHÖN UND EXTREM SCHARF! In Seki City, der Stadt der Blätter, gibt es die meisten japanischen Schwert- und Messermacher in ganz Japan. Sie führen dieses unnachahmliche Handwerk seit Hunderten von Jahren aus und haben die Tradition der klassischen japanischen Schwertschmiedekunst von Generation zu Generation weitergegeben. Heute werden diese exquisiten Messer und Schwerter in die ganze Welt exportiert, und auch der VG-10-Stahl ist dank der Messerfirma Spyderco bekannt geworden. Hergestellt in Japan