Blog, Strana 3
Vše o samurajských mečích. Podle legendy byl první samurajský meč vyroben okolo roku 700 n.l. mečíře...
Holení břitvou zažívá v posledních letech velký boom, spousta mužů přišla na to že tak hladce a doko...
Kuchyňské nože Kuchařské a kuchyňské nože ... jde o širší a poměrně tvrdé nože. ...
Mistr kuchař a řezník, ale i dobrá hospodyně vědí, že bez kvalitního kuchyňského nože se neobejdou. ...
Čepele nožů 1) Hollow ground - ostří charakteristické pro břitvy , velmi ostré, ale slabší hrana, k...
Karambit Fox patří jednoznačně k nejlepším na trhu. Kvalita zpracování, použitá ocel a široká nabídk...
Ostření a broušení je dost podstatný rozdíl, který si většina lidí ani neuvědomuje. Článek popisuje ...
Za dobu co prodáváme a brousíme nože jsme se setkali se spoustou nožů, kterým jejich majitelé, přípa...
Jak brousit keramický nůž. I keramické nože, přestože jsou velmi tvrdé, se časem otupí. Na jejich na...
Mistr kuchař a řezník, ale i dobrá hospodyně vědí, že bez kvalitního kuchyňského nože se neobejdou. ...